Plantronics HW291N EncorePro

 

Фирмата Plantronics е стъпила сериозно на международния пазар, разработвайки аудио слушалки със страхотен, индивидуален дизайн, удобни, достъпни, щадящи слуха, високотехнологични продукти.

Всяка произвеждана бройка се тества, за да се провери дали отговаря на описаните параметри, като обичайно ги надвишава. И когато при някои надвишаването е нещо лошо, тук е за добро!

В този си продукт, който представяме на вашето внимание, фирмата се с съсредоточила върху предоставянето на по-ясен звук, естествен, кристално чист, за висококачествени разговори. Вграден е протоколът VoIP, така добре познат ни от софтуерни продукти като Skype & Viber, като фейсбук и гугъл също го вградиха продуктите си, което означава, че намира много сериозна поддръжка. Да не забравяме и технологичния гигант Apple – те разполагат дори със студийни софтуерни решения, базирани на този протокол. Но това не е всичко.

Ние, привържениците на слушането на музика със слушалки сме наясно с твърде сериозен проблем – шокиращите баси, които биха могли да увредят ухото! Plantronics са помислили за това, разработили така нареченият Acoustic Shock Protection, който защитава вашите ушички от шокови пикове на басите, и не само. С помощта на тази технология вие можете да се насладите на великолепен и мощен звук с всичките му достойнства, които изброихме по-горе, без да се притеснявате от щети за вашето здраве.

Допълнително тези слушалки разполагат с дизайн, който изпъква на фона на останалите предложения на пазара. Разработени са с помощта на дизайнери и художествени кадри, с мисъл за вас. Външният им вид е естетически издържан, отвсякъде! Освен това ефирната им изработка, толкова тънка и дискретна, от качествени материали, издръжливи на механични влияния, засилва усещането за класен продукт!

Технологичният гигант Plantronics определено е положил много сериозни усилия при разработката на тези страхотни аудио слушалки! Няма никакви компромиси. Разбира се, винаги може да се иска повече, но предлаганият продукт е сред най-добрите на пазара в своя ценови клас, ако не и най-добрият (все пак всичко е относително, ако ще цитирам Айнщайн…).

Добрата външна изолация намаля фоновия шум, а кожената подложка гали вашите уши със своята мекота. Слушалките са надеждни, съвместими са с всички останали продукти на марката, поддържат QD технологията (Quick Disconnect – бързо приключване на връзката) и тежат едва 43.5 грама!

Статията е предоставена от webselo.com – копирайтинг и творческо писане

Rate this post
The following two tabs change content below.

Георги Георгиев

Latest posts by Георги Георгиев (see all)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *