Бързи кредити – решението, когато ви трябва техника на изплащане

Тегленето на бързи заеми по ред причини стана толкова популярна опция, че малцина са тези, които все още не са се възползвали от този тип услуга. Небанковите финансови институции, по-известни като фирми за бързи кредити, предоставят множество опции за финансиране. Сред тях се открояват предоставяне на кредит до заплата, заем за покупка на техника, покриване на здравни разходи, осъществяване на ремонти и други.

Тук ще се фокусираме върху една основна цел, поради която потребителите теглят кредити, а именно покупката на техника.

Защо тегленето на бърз кредит за покупка на техника е добра опция?

Наборът от техника, нужен на едно домакинство, за да осигури своето ежедневно удобство, е доста голям. Като започнем от бялата техника, преминем през технологичните джаджи и стигнем до техниката, осигуряваща ни работна ефективност, а и забавление – всичко това струва пари, с които не всеки разполага.

Всяко едно домакинство се нуждае от хладилник, перална машина, телевизор, лаптоп, смартфон, таблет и какво ли още не. Ако трябва да изброим всичко, от което съвременният потребител има нужда, списъкът може да стане наистина дълъг.

Защо обаче си струва да финансираме покупката си с кредит, ако нямаме наличните пари? Краткият отговор е, защото небанковите финансови институции предлагат наистина изгодни условия за предоставяне на кредит до заплата и/или за покупка на техника в случая.

Фирмите за краткосрочно кредитиране предоставят бързи кредити в достатъчно големи суми, за да финансирате покупката на нова техника за дома. При това те не изискват куп излишни документи, деклариране на доходи и ред други бумащини, които само затрудняват процеса по усвояване на заем.

Те могат да ви предложат изгодни кредитни условия, промоционална лихва, бързо одобрение и получаване на средства, изплащане на удобни месечни вноски. Начините за усвояване, а и връщане на заема, също за изключително гъвкави – в брой, в офис на кредитора, изцяло онлайн по банкова сметка на получател и/или по друг удобен за клиента начин.

жена взима бърз кредит

Всеки ли може да изтегли бърз кредит, за да финансира покупката на техника?

Практически всеки, който е изпаднал във финансово затруднение, би могъл да се обърне към фирма за бързи заеми и да поиска кредит до заплата или да финансира своя покупка от всякакво естество. Улеснената процедура по кандидатсване и усвояване на заема е достъпна за широк кръг от потребители.

Няма изискване за наличие на трудови договори, доходите ви не се доказват документално, не е необходимо да ангажирате човек, който да ви бъде поръчител. Единствените изисквания към вас като кредитополучател е да разполагате с валиден документ за самоличност (лична карта), да сте български граждани и да сте навършили пълнолетие.

Независимо дали ще кандидатствате онлайн, и/или във физически офис на избрания от вас кредитор, процедурите са сравнително еднакви. Необходими са данните от личната ви карта, актуална банкова сметка (ако кандидатствате онлайн и искате да преминете през процеса изцяло дистанционно), телефонен номер и имейл.

Избирате сумата на кредита и срока за кандидатстване. Онлайн калкулатор изчислява вноските и общата дължима сума, включвайки лихви, такси и други разходи, свързани със заема ви.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *