Acer C720P е най-добрия Chromebook ноутбук

Защо трябва да купим Acer?

Ноутбуците Chromebook стават все по-привлекателни със своите характеристики за по-дълъг живот на батерията, по-висока производителност и все така понижаващи се цени.

C720P - най-добрия избор

C720P – най-добрия избор

Тази седмица Acer увеличиха популярността на ноутбуците с техния C720P, който освен с другите си предимства е и с близо хиляда долара по-евтин от предишния модел на компанията. За да се убедите сами в предимствата на най-известните Chromebook преносими устройства ви предоставяме данни за сравнение и преценка. Acer C720P Chromebook е може би най-интересния от четирите популярни модела. Неговия тъчскрийн и ниска цена го отвеждат на първо място над останалите конкуренти на пазара. Операционната система Chrome не се сработва чак толкова добре със сензорния екран, но ако предпочитате устройства с тъчскрийн и великолепни технически характеристики на цена под триста долара, то C720P е точно за вас. Най-силния конкурент на C720P е всъщност по-семплата му версия, която не притежава сензорен екран. По-евтиния C720 е на цена от около двеста долара. C720 дава възможност на потребителите да съхранят информация в облака с Google Drive както и множество приложения за екипна работа онлайн. И двата модела притежават 11.6 инчови екрани с големина 1366х768, процесор Intel Haswell и 2GB RAM памет. Единствената по-съществена разлика в C720P е SSD с капацитет от 32GB.

Стилния HP Chromebook 14

Стилния HP Chromebook 14

Друг популярен Chromebook е 11 на HP, но той не притежава процесор Haswell, което е истински недостатък в съчетанието живот на батерия и захранване.

Освен това устройството в момента не е в продажба поради проблеми с охлаждането.

HP Chromebook 14 е изключително стилен със своите светло червен и сини цветове. Преносимия компютър притежава най-големия екран от четирите разгледани до сега устройства – 14 инча. За съжаление тази големина води до по-ниска плътност на пикселите в сравнение с другите модели. По-големия размер означава и по-голямо тегло на ноутбука. Техническите характеристики и на четирите машини са близки. Това дава възможност потребителите да изберат продукт на база малки разлики като например цена и стил.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *