Публикуваха новите пакети драйвери за Acer Aspire R7-572 и Aspire R7-572G

След официалното обновяване на Aspire R7-572 с четвърто поколение процесор Intel, Acer публикуваха и всички драйвери, необходими на ноутбука за да работи на пълни обороти.

Aspire R7-572 е отличен помощник на дизайнери

Aspire R7-572 е отличен помощник на дизайнери

Intel Core i5 процесора дава възможност за работа на батерията до шест часа и половина. Наскоро от Acer добавиха и възможност за използване на писалка върху тъчскрийна на ноутбуците Aspire R7-572. Acer лаптопите притежават нова технология за безжичен дисплей (WiDi), 8GB памет и хард диск с размер един терабайт.
„В Acer непрекъснато работим по усъвършенстване начина на комуникация между потребители и технологии. Новият R7-572 притежава уникален дизайн, който дава на клиентите нови възможности за изразяване на креативно мислене,” коментира Съмит Агнихорти, вицепрезидент в отдел „Продуктов маркетинг” на Acer.
С помощта на новата писалка на Acer, потребителите могат да поставят забележки върху документи, снимки и да оставят записи със задачи директно върху тъчскрийна на лаптопа. Използваната технология DuoSense осигурява максимално естествено писане и прилика с човешкия почерк. Новият R7-572 идва с инсталиран пакет от инструменти за работа с тъчскрийн. Някои от тях са MemoryBinder за организиране на фото спомени с добавени към тях графични ефекти, Screen Grasp за по-бързо и лесно споделяне на снимки в социални мрежи и вмъкване в документи и Scrapboard, с който много лесно се събират и колекционират изображения от Интернет пространството.

Работ със софтуерен тъчскрийн инструмент

Работа със софтуерен тъчскрийн инструмент

Новите драйвери на преносимото устройство са съвместими с Microsoft Windows 8 и 8.1 операционни системи при 64 битови платформи. Пакета с драйвери обхваща не само чипсет Management Engine (ME), SATA AHCI, но и графични карти. С това добрите новини не свършват. От NVIDIA предоставят още драйвери за графични устройства, Realtek осигурява всичко необходимо за нормалната работа на Ethernet, HD аудио и компоненти за четци на карти, a Synaptics и Elantech създават среда за всички възможности на тъчпада на ноутбука. Не без значение е приноса на Atheros и Broadcom, които предоставят драйвери за LAN свързаността. Можете да свалите най-новите драйвери на Acer Aspire R7-572 и Acer Aspire R7-572G.

5 (100%) 1 vote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *